Jump to content






FPN Quick Navigation




Photo

Malware Problem Fixed


  • This topic is locked This topic is locked
168 replies to this topic

#161 jpl

jpl

    Extremely Rare

  • Member - Gold

  • PipPipPipPipPipPip
  • 395 posts

Posted 13 June 2010 - 03:45

For all of you who fear might have been infected with a trojan remember that the most important defense post infection is a good firewall.

Your Internet connection flows both
ways . . . so must your security.

Not only must our Internet connections be fortified to prevent external intrusion, they also provide secure management of internal extrusion. Any comprehensive security program must safeguard its owner by preventing Trojan horses, viruses, and spyware from using the system's Internet connection without the owner's knowledge. Scanning for the presence of Trojans, viruses, and spyware is important and effective, but if a piece of malware does get into your computer you want to expose it immediately by detecting its communication attempts and cut it off from communication with its external agencies.

Go to the gibson research website and learn about computer security if needed :unsure:

#162 Ghost Writer

Ghost Writer

    Extremely Rare

  • Member - Gold

  • PipPipPipPipPipPip
  • 264 posts

Posted 13 June 2010 - 16:45

I've been away a missed the issue. Thanks to all the admin folks who surely worked hard to correct the problems. Thank you

#163 ZeissIkon

ZeissIkon

    Donor Pen

  • Member - Gold

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,247 posts
  • Location:North Carolina

Posted 14 June 2010 - 00:07

I've never seen this before, and wonder if it isn't related to the (apparent) upgrades that took place while the malware attack was being corrected. When I try to "mark board read" (using the link at the extreme bottom of the main forum page), I see the following:

[#20312] Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.

Since I'm logged in, and have used this feature many times in the past, it's tempting to wonder if this isn't another case of "closing loopholes too vigorously." In any case, I suppose it's not very important, since only threads and sub-fora I don't read anyway can't be marked read en masse -- but it's still annoying when something doesn't work.
Does not always write loving messages.
Does not always foot up columns correctly.
Does not always sign big checks.

#164 xiewadu

xiewadu

    Chocolate Covered Bacon... *drool*

  • Member - Gold

  • PipPipPipPipPipPip
  • 272 posts

Posted 14 June 2010 - 00:11

OMG, the sky is falling!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorry, was a littl etoo agressive with closing loopholes :D.

Fixed that bit.

Warm regards, Wim


Thanks for your help, Wim!
I appreciate your hard work.
- Jen
<img src="http://i729.photobuc...SnailBadge.png" border="0" class="linked-sig-image" width="60" height="45" /><img src="http://1.bp.blogspot...ropLogoFPN.jpg" border="0" class="linked-sig-image" width="60" height="45" />

#165 xiewadu

xiewadu

    Chocolate Covered Bacon... *drool*

  • Member - Gold

  • PipPipPipPipPipPip
  • 272 posts

Posted 14 June 2010 - 00:13

I've never seen this before, and wonder if it isn't related to the (apparent) upgrades that took place while the malware attack was being corrected. When I try to "mark board read" (using the link at the extreme bottom of the main forum page), I see the following:

[#20312] Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.

Since I'm logged in, and have used this feature many times in the past, it's tempting to wonder if this isn't another case of "closing loopholes too vigorously." In any case, I suppose it's not very important, since only threads and sub-fora I don't read anyway can't be marked read en masse -- but it's still annoying when something doesn't work.

I just tried it and was able to mark them read.
Just some more info for the admins... I'm not neener-neener-neering you.

- Jen

Edited by xiewadu, 14 June 2010 - 00:13.

<img src="http://i729.photobuc...SnailBadge.png" border="0" class="linked-sig-image" width="60" height="45" /><img src="http://1.bp.blogspot...ropLogoFPN.jpg" border="0" class="linked-sig-image" width="60" height="45" />

#166 Lloyd

Lloyd

    Can a nib be smoothed by psychokinesis?

  • Member - Gold

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,533 posts
  • Location:Trapped inside of a snowglobe that is resting upon a mantel in a home in Massachusetts

Posted 14 June 2010 - 00:41

I've never seen this before, and wonder if it isn't related to the (apparent) upgrades that took place while the malware attack was being corrected. When I try to "mark board read" (using the link at the extreme bottom of the main forum page), I see the following:

[#20312] Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.

Since I'm logged in, and have used this feature many times in the past, it's tempting to wonder if this isn't another case of "closing loopholes too vigorously." In any case, I suppose it's not very important, since only threads and sub-fora I don't read anyway can't be marked read en masse -- but it's still annoying when something doesn't work.

I repeatedly received a similar message yesterday while trying to reply to a PM from another FPNer. I tried again several hours later and it worked fine.
"Anyone who lives within their means suffers from a lack of imagination."
Oscar Wilde

#167 salduchi

salduchi

    Rare

  • Member - Gold

  • PipPipPipPipPip
  • 171 posts
  • Location:So.Cal

Posted 14 June 2010 - 05:05

I thought....darn, got banned...who did I (water the flowers) off now? I hate computer issues.

#168 regulator

regulator

    Mint

  • Member - Gold

  • PipPipPipPip
  • 63 posts
  • Flag:

Posted 14 June 2010 - 08:42

Thanks to Admns, you reacted well and soon.
This is too important a site to see it under threat!
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

#169 wimg

wimg

    Stip Etruria nut :)

  • FPN Admin

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21,051 posts
  • Location:Maastricht, Netherlands, EU
  • Flag:

Posted 14 June 2010 - 09:33

I've never seen this before, and wonder if it isn't related to the (apparent) upgrades that took place while the malware attack was being corrected. When I try to "mark board read" (using the link at the extreme bottom of the main forum page), I see the following:

[#20312] Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.

Since I'm logged in, and have used this feature many times in the past, it's tempting to wonder if this isn't another case of "closing loopholes too vigorously." In any case, I suppose it's not very important, since only threads and sub-fora I don't read anyway can't be marked read en masse -- but it's still annoying when something doesn't work.

Some of the work to close loopholes and vigorously cleaning the site was conducted while the site was life. We normally only do this after the site is brought of0-line, but took a chance as it has been offline recently for too long too often already in our opinions.

The side-effect is that occasionally these types of errors do occur., specifically when we are clearing (th efew remaining) caches or when cleaning up databases. However, this could also be due to the browser caches needing a clear out, i.e., the browsers on the client or member side. I'd suggest to try this. A how-to is linked to in the FAQ pinned topic in Members Helping Members.

HTH, warm regards, Wim

the Mad Dutchman
laugh a little, love a little, live a lot; laugh a lot, love a lot, live forever





[Sponsored Content]